Piteå borta kl 16.00

Innan vi börjar denna text om Piteå borta vill jag bara ta upp en sak. I matchen mot Kalix var det nog inte så dåligt som alla säger. Jag tror bara att Kalix hade en riktigt duktig målvakt som stod pall mot Löven! Det finns ändå många anledningar till varför Björklöven kanske åkte på "en skridsko". För det första så är man klara seriesegrare och för det andra så är det inte så lätt att prestera på topp varje match i en sådan här serie. I vissa matcher får man bara ta sina tre poäng och ändå vara nöjd.  

Efter segern mot Kalix väntar nu Piteå borta. Björklöven ställer upp med Markus Evertsson i målet eftersom att Peter Sandström och Daniel Wälitalo fortfarande är skadade. Piteå, som är piskade att vinna, kommer att köra i ett högt tempo och säkert skjuta mycket. Se upp Löven! Jag vet att Löven kommer att göra allt för att vinna. Äntligen får vi Lövenfans se drömkedjan med Quist, Lundberg och Palmebjörk. Undra vad den kedjan kan få ut idag? 

Jag hörde att det spekulerades om att Blixt var i diskussion med tre backar. Det ska bli intressant att se vad herr Blixt kan få fram för spets. Mina egna tankar är att det kan vara "Neva" eller Matushkin. Det kan ju också vara så att han hämtar hem en spets-back från danska eller norska ligan. Det är bara vänta och se! 

 

 

Allesbjorklovenblogg tippar dagens match!!

Piteå-Björklöven 3-5

Första målskytt Björklöven : Tylor Michel

 

Laget enligt hemsidan:

 

Målvakter:

Marcus Evertsson(Oskar Hjalmarsson)

Backar:

Karl-Johan Lundström – Martin Johansson

Russ Moyer -Jesper Ericson

Fredrik Eriksson – Alexander Eriksson

Forwards:

William Quist – Marcus Lundberg – Jon Palmebjörk

Linus Boström – Johan Jarl – Joakim Vikström

Mikael Persson-Riis  – Viktor Ekeståhl-Jonsson – Tylor Michel

Daniel Palmebjörk – Jens Ledin – Jens Persson

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.