Magiskt var bara förnamnet!!

4635 är en magisk siffra i ett Umeå derby. Det var Björklöven som började bäst genom att ta tag i taktpinnen. Den första perioden började spelmässigt bra. Efter några minuter kom det efterlängtade 1-0 målet. I den andra flöt spelet på. Björklöven kunde enkelt gå upp i en 4-0 ledning efter mål av Jens Persson, Tylor Michel och Jon Palmebjörk. I den tredje var det fortsatt ett stort övertag från Björklövens sida, många skott men tyvärr inget mål. I slutet av den tredje åker Tylor Michel ut för holding. Teg, som verkligen ville sätta pucken, fick sin önskan uppfylld när Johan Grönberg satte reduceringen till  4-1, som också blev slutresultatet.

 

Björklöven-Teg 4-1

Björklövens målskyttar i kväll: Marcus Lundberg, Jens Persson, Tylor Michel, Jon Palmebjörk

Skotten: 44-20

Publik: 4653

 

Allesbjorklovenblogg diggar!!

  Jon Palmebjörk! Matchens lirare och gör dessutom 2+1 (Palmebjörks första kasse denna säsong)

 Tylor Michel bara kör sin grymma spelstil.

    Allettan snart

Kedjan Palmebjörk Lundberg Quist gör det riktigt bra!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.