13-1 på två hemmamatcher mot Asplöven!

Lövenkampen började i ett väldigt högt tempo. Det var Asplöven som tog kommandot och skapade några farliga lägen. Björklöven kom tillbaka och höjde sig enormt. Björklöven öppnade målskyttet genom Mikael Persson Riis efter 15.05 som stod sig perioden ut.  Den andra rivstartade Björklöven med att visa vilket lag som var bäst ikväll. Det andra målet kom efter att Jon Palmebjörk fått hänga, tid 7.07 in i perioden. Trean kom efter ett bra skott av Moyer som Boström kunde slå in returen på, tid 19.44. Men Asplöven gav inte upp. De skapade några chanser men fick inte in pucken. Björklöven utökade tidigt in i den tredje efter att Jon Palmebjörk hängt sin andra kasse för kvällen, tid 1.42. Asplöven gick ner sig lite och då kunde vi se Björklöven utöka till 5-0 efter mål av Joakim Vikström. Tre mål till skulle det bli innan den tredje perioden var slut. Björklöven gjorde 6-0 genom Viktor Ekeståhl Jonsson innan Asplöven kunde reducera med att göra 6-1. Den sista kassen kom efter fint förarbete av Jens Ledin och Karl Johan Lundström där Jens Persson kunde sätta punkt för matchen och storsegern var ett faktum!

 

Björklöven-Asplöven 7-1

Målskyttar ikväll Björklöven: Jon Palmebjörk (2) , Linus Boström , Joakim Vikström , Viktor Ekeståhl Jonsson , Mikael Persson Riis, Jens Persson.

Skotten : 42-34

Publik: 3058

 

Allesbjorklovenblogg diggar!!

Jon Palmebjörk fortsätter producera! 

Jens Persson Jens Ledin  Mikael Persson Riis vilken  kedja!

13-1 på  två hemmamatcher mot Asplöven

Russ Moyer blir bara bättre och bättre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.