En stark sista period frälste Löven!

Matchen började inte alls bra för Löven. Kiruna hängde 1-0 väldigt tidigt in i den första perioden. Men Löven reste sig rejält och vi såg ett helt annat lag i den andra perioden. 1-1 kom efter mål av Jon Palmebjörk fast Björklöven förlorade ändå perioden med 2-1. Vi skulle få se mer av Jon Palmebjörk! I den tredje perioden behövde Björklöven vända ett tre måls underläge. Perioden började väldigt bra. Jon visar att han är i en riktig målform sedan han satt reduceringen 3-2. Björklöven fortsatte kämpa och utdelningen skulle komma. 3-3 sattes av Russ Moyer och i slutet av matchen kom det förlösande målet av Tylor Michel som gav seger!

 

Kiruna-Björklöven 3-4

Målskyttar Björklöven: Jon Palmebjörk 2 , Russ Moyer , Tylor Michel

Skotten: 42-29

Allesbjorklovenblogg diggar!

Vända 3-1 underläge mot Kiruna borta

Jon Palmebjörk ( 2+1) 

Russ Moyer blir bara bättre och bättre

Tylor Michel levererar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.