Seger i dagens match!

I dagens match började Björklöven starkt. Löven tog kommandot direkt. Efter dryga tre minuter in i matchen kom 1-0 efter mål av backen Daniel "Wågen" Wågström. Efter målet somnade Lövenspelarna till men det var fortfarande jämnt. I den andra perioden var det fortsätt jämnt. Kovland hade några farliga chanser men Petter räddade. Björklöven försökte att komma igång och skapade avslut men pucken ville inte in. I den tredje hettade det till i spelet och tacklingarna. Vi fick vänta ända till den femtioandra minuten då vi fick se Tylor Michel sätta pucken i mål efter pass av Zebastian Possler. Med två minuter kvar försökte Kovland få ett tryck i Lövens zon. Kovland plockade ut målvakten och tryckte på. Kovland skapade lite halvchanser men det räckte inte till för att reduceringspucken skulle in. Matchen slutar 2-0 efter att Petter Sandström hållit sin andra raka nolla.

Mina tankar om matchen!!

• Petter Sandström håller sin andra raka nolla.
  • Tylor Michel visar återigen att han kan tacklas och spela intensiv hockey. Tylor kommer att bli viktig framöver med sin vinnarskalle och karaktär!
  • Domaren borde ha tagit flera utvisningar i matchen.
  • Femman i Kovland, vilken jätte han var!
  • Matchens underhållningsvärde var mycket lågt.
  • Daniel Wågström visar att han kommer att bli viktig i powerplay när matcherna blir tuffare!
  • Niko Tuhkanen visar idag igen att han har ett fint skott och bra speluppfattning.
  • Ska man kunna förlora skotten hemma mot ett sämre lag?

Björklöven-Kovland 2-0

Målskyttar Björklöven: Daniel Wågström och Tylor Michel.

Skotten: 27-33

En kommentar

1. SOG

Enligt swehockey har Thukanen efter två matcher för skott på mål(SOG)notterats för ”ett” skott(inte mål). Och då förstår jag inte vad du bygger ditt resonemang på om att han skulle ha ett fint skott ?