Björklöven vidare till PO2

Den första perioden igår började i ett väldigt högt tempo av Björklöven. Det första målet kom efter en tilltrasslad situation där Tylor Michel kunde enkelt raka in pucken. Efter 1-0 målet blev det väldigt tamt spel av de båda lagen och Boden gick alltså till periodpaus med ett 1-0:s underläge.  Den andra perioden lossnade det stort i målproduktionen. Innan den andra perioden var slut hade Björklöven gått till en säker 4-0:s ledning.  Den tredje, vad ska man säga om den? Jo, det är bara att glömma denna period eftersom att denna period blev det tyvärr väldigt mycket bråk och utvisningar plus att Boden gör två skitmål. Björklöven kunde alltså inte hålla upp koncentrationen helt som man gjorde i de två andra perioderna.

Björklöven-Boden 4-2

Målskyttar Björklöven: Jens Persson, Markus Lundberg, Tylor Michel, Alexander Eriksson

Allesbjorklovenblogg hissar och dissar!!

•  Ska man vinna framtida matcher måste lagets powerplay upp ytterligare en nivå.
  • Petter Sandström gör en ”stabil” insats trots 2 insläppta mål.
  • Jens Perssons direktskott i powerplay!
  • Man ser verkligen vilken differens det är på lagen i division 1! Tempot var en riktig skiljaktighet mellan Björklöven och Boden.
  •  Russ Moyer är verkligen en kung på denna nivå! Med hans soloåkningar visar han att han håller en högre nivå än Division 1.
  • Undra vilka vi får möta i PO 2? Kom ihåg att vi har hemmaplansfördel inför PO 2! Själv hoppas jag på Huddinge eller Enköping.
  •  Med 19 raka hemmavinster känns det väldigt tryckt att se Björklöven hemma!
  •  Det var intressant att se Bodens målvakt (Linus Styrman) som stod på huvudet några gånger i matchen och gjorde också ett antal vassa räddningar!