Snöplig förlust mot Olofström, avgörande match väntar i morgon!

Efter den starka bortasegern i torsdags förlorade tyvärr Björklöven idag hemma. Efter en mållös första period med ett jämt spel, kom lagen ut ”taggade” inför den andra. Den andra perioden gav verkligen svar på tal! Redan efter sju minuter in i perioden får vi lövare se Björklöven gå upp i en oviss 2-0 ledning, som tyvärr inte alls varade särskilt länge! 10.50 in i perioden hade Olofström vänt på ”steken” 2-3 var nu ett faktum som stod sig perioden ut. Sista perioden blev en riktig rysare med ett taggat Löven och ett defensivt Olofström. Med många fina sekvenser och uppspel försökte verkligen Björklöven forcera till en kvittering men matchen slutade 2-3 till Olofström efter en mållös sista period. Nu laddar vi för morgondagen då hela arenan ska lyfta Björklöven till PO3!

Björklöven-Olofström 2-3.

Målskyttar Björklöven: Johan Jarl, William Quist

Skott: 37-20

Publik: 3662

Allesbjorklovenblogg diggar!

• Jon Palmebjörk och Russ Moyer gör båda en riktigt bra match trots förlust!
  • Tylor Michel visar flera gånger att han är taggad för att proppa i varje sekvens!
  • K-J Lundström gör en stabil insats tillsammans med defensiven.
  • Björklöven vinner skotten med 37-20 men man borde göra flera mål!
  • Olofströms målvakt Lundell visade att han blir viktig i morgon. Med ett flertal fina räddningar tycker jag att han var en av de bättre i Olofström idag.
  • En stor ”medalj” till publiken idag som verkligen lyfte hallen!
  •  I morgon vandrar vi mot PO3! Eller hur?