Serben och Wirtala får inget nytt förtroende av Löven.

Idag kom beskedet om att Björklöven väljer att använda klausulen som gör att de bryter kontrakten med Erik " Serben" Vikström och Håkan Wirtala , men Håkan kan stanna i klubben. Tidigare  idag kom det pressmedelande  som talar om att de inte får stanna kvar. Ni kommer få se pressmedelandet här nedan som skrevs på Bjorkloven.com

 pressmedelandet

Björklöven har idag meddelat juniortränaren Erik Vikström och A-lagets tränare Håkan Wirtala att man inte förlänger respektive avtal efter säsongen. – Det känns alltid tråkigt när två parter går skilda vägar, säger klubbchef Johan Engman.Håkan Wirtala lämnar posten som tränare för A-laget men klubben för diskussioner om andra arbetsuppgifter i klubben.- Håkan är en mycket kompetent tränare med kvalitéer som vi gärna ser i Björklöven. Vi har påbörjat en diskussion om nytt kontrakt med en annan roll som skulle passa honom perfekt, fortsätter Engman.Hur går Ni vidare?

– Vi har ett par intressanta kandidater men i dagsläget finns inget klart. Frågan är naturligtvis prioriterad, avslutar Engman.

 

(kopierat från Bjorkloven.com)

Håkan Wirtala

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.