William Quist förlänger kontraktet med Löven

Idag förnyade Willam Quist kontraktet till två år. Med sina 34 poäng på 29 matcher förra säsongen vet vi alla vad han går för. Vem kommer skriva på härnäst? lämna gärna en kommentar.

 

Pressmedelandet från Bjorkloven.com

Björklöven har idag skrivit ett nytt kontrakt med forwarden William Quist. Kontraktet löper över 2 år. William Quist anslöt till Björklöven från Nybro föregående säsong stod för fina 34 poäng på 32 matcher under sin första säsong i  Björklövens tröja. Han placerade sig bland annat på en 3:e plats i den interna poängligan i Div 1 A och en 9:e plats totalt i serien. Tyvärr stördes William av en fotskada i Allettan och kunde inte göra sig rättvisa där.

Sportchefen Jimmy Blixt om förlängningen:

–  – William Quist har valt att skriva ett rakt 2-års kontrakt med Björklöven och det är en laddad och revanschsugen William som fortsätter spela med oss.  Jag är helt säker på att Vi har inte fått se det bästa av William och det ska bli kul att se det. Dessutom är jag glad att han tror på verksamheten här i  Björklöven och ser att vi har bra möjligheter att ta oss upp i seriesystemet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.