Björklövens nya tränare blev idag klar!

Idag presenterade Björklöven sin nya tränare Jens Öhman. Jens Öhman som har förlutet från Modo som talangscout och spelade fem säsonger i Björklöven blev idag klar på ett 1års kontrakt. Det ska bli riktigt intressant att se vad han kan återkomma  i Löven efter sina år som spelare och talangscout. 

Pressmeddelandet från Bjorkloven.com

Björklövens sportchef Jimmy Blixt om Jens Öhman:

 

– Jag har pratat med väldigt många tränare och hört mig för bland folk. Valet blev egentligen inte så svårt eftersom jag fick en väldigt bra bild av Jens med hans tydlighet gällande spelidé och roller i laget. Han är väldigt uppdaterad inom dagens ishockey och har ett bra tänk. Dessutom besitter han en väldigt stor kunskap inom ishockeyn. Jens är fruktansvärt ambitiös och vet vad han vill och jobbar oerhört hårt. Utan att vi egentligen talat om vår spelidé  för Jens inom föreningen så stämde hans spelidé väldigt bra överens med den spelidé och träningsupplägg som vi vill ha här i Björklöven. Vi tror stenhårt på Jens Öhman.

Vi kommer att jobba med en stab där alla har väldigt tydliga roller. Vi kommer inte att ha en klassisk andretränare utan vi kommer att ha ledare som har en väldigt tydlig roll.

Jens Öhman om tränarjobbet i Björklöven:

– Björklöven har visat att dom är en klubb som satsar och jag ser verkligen framemot att få vara med på denna resa. Nu startar ett hårt arbete för att nå vår målsättning att Björklöven ska vara en allsvensk klubb nästkommande säsong.

Jens Öhman

 Foto taget från (Bjorkloven.com)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.