Zebastian Possler stannar 1år!

Äntligen blev det klart! Zebastian Possler förlänger med Björklöven 1år. Den duktige forwarden som  växte efter jul ser jag som en stabil förlängning till laget eftersom att han  är en väldigt stor talang med god spelförståelse.  

 

Pressmeddelandet om Possler  ( Bjorkloven.com)

 

Zebastian är en ung spelare med stor potential som jag tror mycket på. Ifjol spelade han både med A-lag och juniorer och blev bättre och bättre, match för match. Kan han nu fortsätta på samma sätt som han avslutade säsongen så kommer han ta flera kliv framåt i sin utveckling, säger sportchefen Jimmy Blixt.


Även Zebastian Possler var nöjd med dagens kontrakt:


Det känns riktigt bra att klubben tror på mig och jag trivdes bra med gänget som spelade i Björklöven förra säsongen. Jag tror att vi har en bra chans att gå upp till Allsvenskan och jag känner mig riktigt laddad inför nästa säsong.

Zebastian Possler

 

Bilden tagen från ( VK.se)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.