Russ Moyer förlänger

Idag blev det klart Russ " Skägget" Moyer förlänger kontraktet med Björklöven 1 år. Det är en väldigt stark  förlängning av Blixt , eftersom Moyer var en av de bästa spelarna i laget förra säsongen.Jag tror att Russ Moyer kommer bli  en avgörande pusselbit om Björklöven ska gå hela vägen. Med hans fina +/- statistik och målgivande passningar och poäng kommer han bli en av Björklövens  viktigaste spelare  när det nalkas playoff och eventuell kvalserie. 

 

Pressmeddelandet från Bjorkloven.com

 

Björklöven har idag förlängt kontraktet med den kanadensiske backen Russ Moyer. Kontraktet gäller för 1 år.

Russ Moyer gjorde stor succé under sin första säsong i Björklöven och blev bland annat vald till årets spelare av Lövenbyggarna. I Division 1 A hade han till exempel bäst plus/minus av alla spelare och vann backarnas poängliga.

– Jag tycker att Russ Moyer var en av våra viktigaste spelare under säsongen och han var som bäst när det gällde mest. Det är ovärdeligt att ha såna spelare i sitt lag. Det känns kul att en divison 1 förening kan ha den här klassen på sina spelare.

Russ är oerhört hockeyintresserad och han bryr sig mycket om föreningen Björklöven. Han höll bra koll på hur det gick för J20 och J18 och han är väldigt populär bland de yngre spelarna. Russ Moyer gillar Björklöven och Umeå och han tror på det här och vill hjälpa Björklöven tillbaka till Allsvenskan. – I have unfinished business in Björklöven var Russ kommentar när han skrev på kontraktet, säger Björklövens sportchef Jimmy Blixt.

"It’s Moyertime #37"

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.