Kingen valde att skriva ett nytt 1års kontrakt med Löven!

Veteranen Martin " Kingen" Johansson valde idag att förlänga kontraktet med 1 år. Med Kingens rutin och hans meriter på högre nivåer  gör honom till en viktig förlängning till laget. Nu väntar jag " bara" på vem som kommer bli den första spetsen  att skriva på. Vem tror ni det blir?

 

Pressmeddelandet från Bjorkloven.com

Björklövens sportchef Jimmy Blixt:

– Det känns jättebra att Martin fortsätter hos oss i Björklöven. Han är väldigt viktig för oss och spelar mycket. Han skötte sig riktigt bra när han kom tillbaka från den svåra skada han ådrog sig säsongen innan, säger Björklövens sportchef Jimmy Blixt.

Martin Johansson om kontraktsförlängningen:

– Det känns helt rätt att fortsätta i Björklöven och jag tycker att det är riktigt roligt att spela ishockey fortfarande. Jag hoppas att kommande säsong får ett roligt slut med Björklöven tillbaka i Allsvenskan.

" Kingen" 

Bild tagen från ( VK.se)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.