Jimmy Blixt blir lagets andretränare

Enligt andra bloggar har Blixt bestämt sig för att vara den tilltänkte andretränaren bredvid Jens Öhman.Björklövens budget kanske är stram men visst borde det räcka till en professionell andretränare? Så att Blixt kan ägna sig åt sina uppgifter inom klubben.Tillsist Jens Persson börjar få ett slut på sin karusell. Undra var han hamnar i för klubb? Jag lägger min gissning på Löven. Vilket lag gissar ni på? 

 

Här nedan kommer en lista på vad jag tycker Björklöven ska prioritera. 

  1. Det skulle vara skönt med Jens Persson som andrecenter i laget.Med de verktygen han behåller är han klart en tillgång för Lövens centerbesättning!
  2. Visst skulle det sitta fint med en hemvändare? Om jag fick välja så skulle jag nog plocka hem Alexander Nizivejs ( ursäkta stavningen) eller Daniel Rahimi. 
  3. Sen skulle jag väldigt gärna se en kille som kan avgöra matcher i ett slutskede. Typ en spelare som verkligen har verktygen för att kunna bära ett lag på sina axlar när det verkligen börjar hetta till på allvar. 
  4. Om vi nu får in Jens Persson tycker jag att det räcker gott och väl att värva in den tilltänkte förstacentern i Januari då när Allettan börjar ta fart. 

En kommentar

  1. janne

    Daniel skulle behövas som Lövens fältherre, en som kan leda PP och ta in pucken snyggt i anfallszon. Tycker att Löven skulle lägga krut på den killen eller en liknande backklippa. Känns som att vi saknar en ledargestalt, den sista vi hade var väl Lavander och är alldeles för länge sen. Kom igen och ta in en par slutspelskämpar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.