Åttonde raka efter 3-2 borta mot Piteå!

Igår åkte Björklöven upp till Piteå för att spela en liten seriefinal.  Matchen började inte som förväntat för Löven. Piteå fick en drömstart i PP då backen Anders Öhlund prickade in 1-0 efter 05.49. Efter målet fick Löven chans att kvittera då laget fick två Powerplay möjligheter men 1-0 stod sig. Andra började desto bättre för Björklöven som kvitterade 15 minuter in i  den andra perioden då Jens Persson gjorde sitt första mål för kvällen. De sista fem minutrarna i perioden slutade mållösa. 3.15 in i den sista perioden får vi se Jens Persson måla sitt andra för kvällen som betydde 2-1 för Löven! Piteå svarade och kvitterade snabbt. 8.23 skulle en annan Jens presentera sig! Jens Ledin hängde 3-2 efter pass av Joakim Vikström och Alexander Eriksson.Åttonde segern var ett faktum tack vare Jens ( X3).

Piteå-Björklöven 2-3

Målskyttar Björklöven : Jens Persson X2 och Jens Ledin .

Skotten : 20-25