Höjdpunkterna från femettan mot Ö-vik!

Efter lagets stabila femetta igår mot Ö-vik är nu Björklöven helt klara för Playoff3. Löven gick upp i en snabb 2-0 ledning efter bara sex minuters spel efter mål av Marcus Lundberg och MPR.Ö-vik skulle inte ge sig och kom  tillbaka och reducerade omgående till 2-1  efter ett fint frilägesmå av Leo Engman.Stefan Andersson fick avsluta perioden med att skjuta in pucken i nättaket som resulterade  till 3-1. Andra perioden bjöd bara på ett mål framåt och det var  Nicklas Johansson som stod för 4-1 efter ett efter snyggt förarbete av Sundström och "Doktorn". Den tredje och sista perioden vann Löven skotten med hela (18-2!) och perioden med 1-0.Det var matchenslirare Marcus Lundberg som fick avsluta femettan med en fin dragning på på den straff som Björklöven fick i slutminuterna. 

Björklöven-Ö-vik 5-1

Målskyttar Löven : Marcus Lundberg X2 , Nicklas Johansson , Stefan Andersson , Mikael Persson Riis

 

Höjdpunkterna från segern!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.