Seriesegern ett faktum efter vinst med 1-0 över Piteå!

39 poäng på 14 matcher blev Lövens facit i Allettan. Idag var det dags för seriens sista match och det var Piteå som stod för motståndet i Umeå Arena. Matchen var ingen höjdare då Björklöven vann matchen "bara" med 1-0.Målet stod Joakim Vikström för målet kom i den andra perioden. Kvällens höjdpunkt var att Martin "Kingen" Johansson skrev sig in på topp fem över flest spelade matcher för laget. Det var "Kingens" 500:e match i Löventröjan. Vi får heller inte glömma Nicklas Johansson som spelade sin 200:e match för klubben. Imponerande!

 

Björklöven-Piteå 1-0

Målskytt Löven : Joakim Vikström

Skotten : 24-18

Publik : 2271

Höjdpunkterna från matchen!

Klicka här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.