Skön krigarseger borta mot Huddinge!

Att möta Huddinge borta är ingen enkel uppgift. De spelar en rolig och fartfylld hockey med mycket tryck på kassen. I fredags var det dags för Löven att anta uppgiften. Den första perioden hade Löven otroligt otur med utvisningar emot sig. Som tur  var så räddade Daniel Wälitalo laget. Den andra var Lövens bästa då laget pressade ner Huddinge djupt och länge.Tre minuter in i perioden fick Löven äntligen utdelning då Mr Mårs styrde snyggt ett skott från Jon Palmebjörk 0-1 var ett faktum! Huddinge skulle komma tillbaka och lyckades  kvittera i tredje perioden. Huddinge fick Löven i brygga men Olof Mårs ville annat! Han styrde in 2-1 med skridskon efter ett snyggt förarbete av  Stefan Andersson och segern var i hamn! 

 

Huddinge-Björklöven 1-2

Målskytt Löven : Olof Mårs x2

 

Tack alla underbara Lövenfans ni var otroliga! 

Höjdpunkter från matchen! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.