Inför TAIF hemma!

Björklöven spelar idag en otroligt viktig match hemma mot Tingsryd. Efter de två senaste uddamålsvinsterna mot Vita Hästen respektive Huddinge så går Björklöven in med ett högt självförtroende inför kvällens match. Utgångsläget ser bra ut. Löven toppar tabellen med 15 poäng före just Tingsryd som har 13 poäng. Med andra ord så är det en slags seriefinal och vid vinst ikväll så kan Björklöven vara helt klara för Allsvenskt spel säsongen 2013/2014, men då gäller det även att de andra resultaten går Lövens väg. Läget i laget ser bra ut inför matchen. Det är "bara" K-J och Alexander Eriksson som saknas. William Quist är tillbaka efter att ha stått över onsdagsmatchen mot Huddinge. Nu laddar vi för en fartfylld match med mycket folk i arenan. Mot tre poäng! Nu kör vi!

Allesbjorklovenblogg tippar dagens match!!

Björklöven-Tingsryd 5-2

Första målskytt Löven : Linus Boström

Klicka här och här för intervjuerna med Olof Mårs och Jens Öhman inför TAIF!

 

Vi ska tillbaka kom igen nu Löven!!

Foto: Erikshockeyhörna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.