Inför årets viktigaste match hemma mot Piteå!

Efter förlusten senast mot Karlskrona är det nu dags för den sista matchen i kvallserien. Det är utan tvekan årets viktigaste match i Umeå Arena och motståndet står Piteå för. Björklöven som fortfarande leder serien har allt i egna händer inför kvällens match. Vid seger eller om Löven tar  två poäng så är laget klara för allsvenskt spel nästa säsong vilket vore fantastiskt.  Skadeläget i laget börjar ljusna. K-J Lundström tränade igår och kanske kommer till spel. Annars är det fortfarande Alexander Eriksson (axelskadad) och William Quist (avstängd) som saknas. Piteå som motståndare har Löven inte haft några bekymmer mot tidigare i år. Björklöven har vunnit samtliga sju matcher och varför inte vinna den åttonde raka ikväll inför ett fullsatt Umeå Arena så vi får fira den allsvenska platsen? Kom igen nu grabbar, jag vet att ni fixar det! Nu kör vi! DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN!  

 

Allesbjorklovenblogg tippar säsongens sista match!

Björklöven-Piteå 4-1

Första målskytt Löven : Russ Moyer

Klicka på bilden för att komma till Intervjuerna inför match!

Bilden tagen från sport.nu

Glöm inte att matchen sänds på tv 10!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.