En djupare analys av nyförvärven

Kevin Poulin  En fin målvaktsvärvning på den här nivån. Skulle lätt kunna gå in och ta en förstaspade i ett SHL lag. Bra storlek och duktig med plockhandsken av det man har sett på diverse klipp. Ska bli kul och få följa Kevin i vinter. Det som talar emot och det jag är lite rädd för är att skadehistoriken kommer att göra sig påmind igen, nu senast var det hälsenan som han fixade till. Sen tidigare har han haft problem med knäna. Är han kry och hel så är det en otroligt duktig målvakt vi kommer att få bevittna i A3 arena.

Daniel Rahimi En storväxt back som kommer från ett flertal fina säsonger i Sveriges högsta liga. var en stor bidragande faktor till att Växjö kunde gå hela vägen fram till guldet 2018. Kul att du äntligen kommer hem Daniel. Kommer bli väldigt nyttig i BP och i slutet av matcher när man ska försvara ledningen. Det som kan bli ett problem för Rahimi är farten i allsvenskan. Kommer han hänga med toppspelarna i ligan?

Daniel Norbe En offensiv skicklig back som det kommer komma en hel del poäng ifrån i vinter. Blir inte överraskad om han tar hem hela backarnas poängliga nästa säsong. Eftersom han fick anbud från SHL förstår vi att han har väldigt fina egenskaper och som jag nämnde tidigare producerar poäng oavsett serie. Kommer han klara av den enorma pressen det kommer från oss supportrar? Det kan vara en sak som jag tror kan bli lite kämpigt i början. Kommer få en större roll än den han hade i t.ex i KHK och nu senast i HV 71.

Karl Johansson En late bloomer som kommer från en fin säsong i Österrike. Frågan är om Kalle klarar av att leverera två säsonger efter varandra med den pressen laget och han själv kommer få. Kommer vara lite större skillnad med kulturen och supportrarna jämfört med Oskarshamn … En duktig tvåvägsback som har varit adept hos Kenttä tidigare, fick testa på SHL i Växjö för två år sedan. Storleken är väl det som kan tala emot lite, endast 174 lång.

Gustav Possler En skadebenägen talangfull forward som har stannat upp lite i sin utveckling. slog igenom i Modo innan Djurgården fick upp ögonen. Får Gustav rätt träning och miljö och blir skadefri hela säsongen kan det här bli ett utropstecken. En hemvändare som ska bli kul att följa i vinter. Kommer han klara sig undan skador?

Isak Mantler En ung talang som har vaktat kassen med bravur de två senaste säsongerna. Är en perfekt tvåa som kommer att kunna lära sig massor med nyttigt av Poulin. Fin storlek med en otrolig potential att växa och bli en första målvakt om några säsonger. Ser fram emot och få se honom live i vinter.

Ordet är fritt,kommentera gärna vad ni tycker!

 

3 kommentarer

  1. Sydtobba

    Tycker att du gör en mycket bra analys. Precis som du skriver är jag lite orolig för att inte högfartshockey passar Daniel Rahimi. Stundtals hade han det jobbigt i Lakers den gångna säsongen men hoppas att det löser sig för Rahimi. Det skulle också vara ett oerhört stort tillskott om Zac Palmquist anslöt till truppen.

  2. Bullen

    ”Djupare analys” och du hänvisar till youtubeklipp? Ok att analysera men detta är väl ingen vidare djup analys. Just saying.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.