Nu gasar vi och gör klart insamlingen!

Med fin fina 79 % ( 476 370 sek) på drygt ett dygn har vi nu endast kvar 21 % till det insamlade målet på 600 k.Tycker inte ni att vi ska fixa detta idag? En klassisk video från Kenttä,tänk vilken glädje och lättnad! Tänk också på att vi tystar lag som t.ex Modo och Oskarshamn med flera om vi ror i hamn detta. Det eviga gnället från Modoiter och icke kunniga Oskarshamn anhängare börjar bli lite av en parodi. Innerst inne vet dom nog att klarar av allt oavsett om det är en insamling eller att sälja slut arenan! Nu gasar vi sista biten och fixar detta. Vi är ju Sveriges bästa fans för en anledning!

Zach Palmquist

 

#SäkraZach

3 kommentarer

  1. Hasse

    Jag har aldrig tvivlat en sekund på att ni kommer att samla ihop tillräckligt med pengar! Det är ju på det sättet er sportchef jobbar. Finns inte pengar är det ju bara att lura fansen att betala. Ni är ju så hajpade inför den kommande säsongen att ni redan i tanken befinner er i SHL om ett år! Tänk dock på att det finns många exempel genom historien på att bra lag på papperet inte har fungerat i verkligheten. Exempelvis köpte det engelska fotbollslaget Fulham nya spelare för mer än en miljard svenska kronor när de åter skulle spela i den högsta ligan igen efter några års bortovaro. Vad hände? Laget föll med buller och brak ner i den andra ligan igen. Laget fick inte ihop det på planen. Så ni kanske ska ta och lugna ner er lite och se vad som händer med Real Björklöven. Tänk på att alla lag vill slå er nästa säsong. Pallar ni pressen?

    • Alexander Agrell (inläggsförfattare)

      Det är väl upp till var och en om man vill bidra eller inte? Ja absolut, 85 % av föregående trupp har stannat, vi är samspelta sen tidigare. Förstår inte riktigt vart du vill komma med den här kommentaren? Är det svartsjuka? Om nu så är fallet beklagar jag.

      • Hasse

        Nej det är inte svartsjuka! Jag försöker bara vara realistisk i en Björklövenvärld där alla har drabbats av hybris och redan ser sig som ett SHL-lag nästa säsong.Det är naturligtvis bra att en stor del av truppen är kvar i Björklöven, men det kanske kan bero på att de flesta spelarna inte är tillräckligt bra för att vara intressanta för SHL-lagen! Är det någon hypad lövenfan som ens har tänkt den tanken? Framgång en säsong betyder inte med automatik framgång även nästa säsong.Sansa er!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.