Annelies liv

dålig uppdatering

Har inte uppdaterat på länge men, har inte haft så mycke att skriva. Har i alla fall 3 dagar till semester och det ska bli så jävla skönt, bara få göra vad fan man vill, sola, träna och vara med kompisar. Har som inte känt att sommaren riktigt har börjat än och det är lite synd. Vill ju ha jätte varmt och sol varje dag på min semster, jag försöker att tro på det själv annars kommer det aldrig att hända. Hoppas i alla fall på några fina dagar.

Så himla sjuk, va ute med nå kompisar här utan för bara och vi hör en jävla ljud och vi blir som frågade va det kan vara och jag sa att det va väll bara ett flygplan, när jag nu har kommit in så står det på vk sidan att det har varit en jordskall. Konstig nog hörde vi bara ett jävla ljud, men inget skak.

Har varit på jobbet i dag, en lugn dag, har varit i min egna lilla värd i dag och det har varit jävligt skönt, har varit lite små trött som här sista dagarna och jag tycker att det är jätte konstig, måste nästan kolla upp det hos läkarna, har haft lite svårt att sova under  ganska lång tid och det är inte deräkt kul att man kan somna när som helt vars som helt nästan, bara sådär.

Grannarna hade grillen i gång när jag kom cyklades hem, vart så himla sugen på att grilla, efter vi hade ätit spagetti och köttfärsås så gick vi en runda med boss och när vi kom tillbaka kände vi lukten av en liten bit som låg kvar på grillen och johan sa att han skulle kunna äta mer mat bara om det va grillat kött.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.