Maxade tankar

Allsång

 Igårkväll så var det allsång på folkan. En riktigt trivsam liten tillställning. Jag var där med Johnny Holmgren och gänget. Eftersom vi var lite tveksamma till vädret flyttade vi in och det kändes egentligen som en fullträff för det blev en mycket mer intim och trevlig stämning som kan vara svår att nå på utescenen där man rent fysiskt befinner sig längre från varandra. De andra i bandet var där tidigare och riggade upp utrustningen medan jag ramlade in direkt från jobbet precis i tid till spelningen.

Bandet är riktigt roligt att spela med, vi dyker upp i lite olika skepnader beroende på vilka som kan vara med. Vid förra årets allsångsspelning gjorde vi det på 3 personer, igår var vi 5 och för min egen del uppgraderades jag till sologitarist och dragspelare till skillnad mot bas som jag oftast spelar i andra sammnhang. Spännande att utsätta sig för lite utmaningaräven fast man hållit på och spelat i över 40 år.

Nu blir det (troligen) lite lugnare på spelfronten under resten av sommaren och det kan nog behövas, det har ibland en tendens att periodvis bli lite väl mycket kvällsarbete.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.