Maxade tankar

Bara väntan kvar nu

Allt valarbete är nu slut. Fast egentligen inte, de finns alltid en del efterarbete att göra på måndag och närmsta tiden framåt. Partiets valaffischer ska plockas ner, material i valstuga ska städas bort, fast egentligen är det inte så mycket.

Sen kommer den stora dagen imorgon. Det känns högtidligt att få gå och rösta. Jag har bara förtidsröstat då jag varit förhindrad att vara hemma. I morgon kväll ska jag vara på valvaka och då med ett helt nytt gäng. Förra valvakan var jag på folkets hus, stod på scenen en stor del av kvällen då jag stod för musiken. Men inte denna gången, det blir helt nytt och jag vet egentligen inte något av vad som kommer att hända, det blir spännande dubbelt upp. För det mest spännande är ju ändå att se resultatet växa fram.

I detta valet kommer det att vara intressant att följa alla tre valen, för första gången på länge tror jag att även landstingsvalet kommer att följas. För min personliga del ska det också bli intressant att se hur Jämtlands landstingsval kommer att falla ut. Har det faktum att vi visat hur man kan jobba med en privat hälsocentral påverkat väljarna?

2 kommentarer

  1. Toni Appelqvist

    Ja nu gäller det att plannera dagen rätt så allt hinns med.
    På TV börjar bevakningen klockan 07:55 och lär fortgå långt fram emot natten. Nu lär jag inte orka sitta och följa med hela tiden. Men nog ska jag försöka hänga med så gott det går.
    Min hustru är inte så där överdrivet intresserad av politik. Så jag får säkerligen ha min valvaka ifred. 🙂
    Hon tycker mest jag är knäpp som håller på som jag gör. Men accepterar ändå mina intressen som tur är. Men det handla mest om att ge och ta i ett förhållande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.