Maxade tankar

Förbundsstyrelsearbete

Bara för att man inte syns i de lokala politiska organen så innebär det inte att man är utan uppdrag, av nån anledning så brukar jag ha svårt att stanna utanför föreningslivet. Jag har idag haft ett första och mycket spännande möte. Idag kan mycket skötas på avstånd så det var ett telefonmöte.

Jag är invald som ordinarie styrelseledamot i förbundsstyrelsen för Kristdemokrater i Svenska Kyrkan. Från början hade jag frågan om att vara ersättare men blev ordinarie istället och som sådan representerar jag nomineringsgruppen i hela Luleå stift.

Dagens möte var mer ett första sammanträde för att besluta om mötesdatum, presentation av oss själva så inga speciella, viktiga beslut togs. Men ett klart spännande uppdrag på en ny nivå!

4 kommentarer

  1. ronny thellbro

    Gratulerar till ledamotskapet i något så viktigt som berör vår kyrkas framtid. En viss stolthet infinner sig med vetskapen om att en av våra kristdemokrater och vilhelminabor tagit säte i förbundsstyrelsen. Jag är förvissad om att du kommer att få betydelse i det arbete som sker på riksnivå.
    Att stiftskretsen (Kristdemokrater i Sv K Luleå stift) beslutade att nominera dig har bl.a. att göra med det framgångsrika val vi gjorde i Vilhelmina församling. Vi nådde så gott som 30%. Därmed fick stiftskretsen upp ögonen på vår aktiva KD-avdelning med sina många kloka och idérika medlemmar där du är en av dessa.
    Nu önskar jag och många andra dig lycka till arbetet i förbundsstyrelsen och förberedelserna för nästa kyrkoval 2017.

  2. Max Fredriksson (inläggsförfattare)

    Äsch Ronny – du får sluta att skryta så mycket, folk kan ju tro att jag är solbränd redan!
    Fast jag är faktiskt lite mallig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.