Emelie helt enkelt

Jag skulle ju bara ta det lugnt

Idag var dagen då jag hade tänkt sitta i soffan och vila trötta muskler och kanske sticka ett par maskor och njuta av ett par koppar kaffe.
Men äsch, är man igång så är man. Istället blev det ett besök på Stadsbyggnadskontoret med Helena, hem och tvätta enorma mängder tvätt och sedan ut iväg igen för en shoppingtur med Nina. Men nu vet jag i alla fall vad som (inte) finns i Stadsbyggnadskontorets arkiv, jag har tröjor som inte har jord överallt och ett par nya, snygga jeans och en supersöt klänning.

Jag har också fått veta vem min bytespartner i Mixa och Matcha 4 är! Det ska bli jätteroligt, att läsa hennes svar på frågorna var nästan som att läsa mina egna. Jag har redan börjat planera och skriva en lista på fiffiga saker som ska få följa med paketet.

Till sist så har det kommit upp en jättefin artikel som utgrävningen på GU’s hemsida, den finns här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.