Emelie helt enkelt

Tillfällig svalka

Idag blev jag glad när jag tittade och och möttes av en vägg av regn. Helt plötsligt såg Göteborg ut som det brukar, och temperaturen sjönk till överlevbara nivåer. Tyvärr höll det inte i sig hela dagen, men man kan ju inte få allt man pekar på..
Stickningen har stått stilla under värmeböljan. Allt ullgarn har mest klibbat fast i fingrarna och min överhettade hjärna har vägrat översätta mönster till handling. Sambons Twisted-sockor ligger sorgligt bortglömda i en vrå efter att de förargat mig genom att 1, envisas med att bli stickade i ull och 2, någon har stickat fel. Kan absolut inte vara jag, nej nej nej. Nu får de ligga i skamvrån till jag orkar ta tag i dem igen.
Istället blev jag häromdagen frestad (vem kan motstå rea?) att testa Garnstudios Bomull-Lin. Slätstickning, så enkelt mönster som möjligt, svalt och skönt garn. Helt rätt helt enkelt. En sommarsjal till bara mig.
Imorgon åker jag till Malmö och hälsar på Sofie en sväng. Jag skulle vilja kunna vara överallt samtidigt. En del av mig i Malmö hos min älskade vän, en del i Umeå med familjen och en del här hemma. Hej, min namn är Kluven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.