Emelie helt enkelt

Fotosöndag

Lunch, te och två avsnitt Glee (som för övrigt är en väldigt underskattat serie, förstår inte att den inte blivit större i Svea Rike) tillsammans med Nina blir en väldigt bra söndag. 
Jag har också passat på att plocka fram stativet till kameran till veckans uppgift till Fotosöndag. Temat den här gången var Självbild, så för en gångs skull passar jag på att figurera framför linsen istället för att gömma mig bakom den. Efter den senaste veckan känner jag mig lite tilltufsad och suddig i kanterna vilket gav den här bilden:
Nu passar jag på att fira den sista timmen helg med en jordgubbspaj och en kopp te, hoppas ni har det fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.