Emelie helt enkelt

Fula ord

För garnmänniskor finns det vissa ord som är speciellt fula. Klädesmal och pälsänger är två av dem. 
Igår fick jag för mig att städa en bortglömd del av hallen (ni vet, den där vrån mellan skostället och väggen som man sällan bryr sig om) och hittade en tappad halvvante och en bortglömd sjal. Båda med stora, oregelbundna hål i sig och ett par ljust beigea flygfän slött fladdrande omkring dem. Malar, the terror! Och samtidigt som jag håller på att städa upp röran efter malarna ser jag en stor pälsängerlarv krypa förbi lite nonchalant. 
Jag tror att garnstashen är relativt säker i och med att den förvaras långt ifrån den funna härden och förvaras med cederblock, men självklart är jag skraj att de små krypen ska ha tagit sig dit på något sätt ändå. Idag ska det städas, städas, städas och rödceder är beställt för att hålla dem borta i framtiden. 
Är det någon annan som har drabbats av det här? Hur illa blev det, hur mycket kan de sprida sig i en lägenhet? Och hur blev ni av med dem? Hjälp hjälp hjälp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.