Vi behöver ingen privat Arbetsförmedling

Reformera Arbetsförmedlingen utan att börja privatisera, vi behöver ingen privat Arbetsförmedling som subventioneras av det allmänna.

En myndighet som är ute på hal is allt som ofta!

Arbetsförmedlingen förtjänar inte att kallas Arbetsförmedling längre, den myndigheten bör reformeras och byta namn. Eftersom allmänheten och framför allt alla de arbetslösa tappat förtroendet för Arbetsförmedlingen, när man hängett sig till en massa suspekta projekt som inte leder till något arbete.
Arbetsförmedlingen gör som andra tunga myndigeter och föreningar plägar göra när man växt sig allt för stor, man skickar beslut och avslag mellan varandra och till slut blir man ett självändamål, man behöver till slut inga arbetslösa utan man klarar sig så bra ändå.
Arbetsförmedlingen går helt säkert att effektivisera och tjänstemän kan beredas arbete i den privata sektorn och bli goda skattebetalare.
Fas 3 och många andra projekt har snarare varit en förvaringsplats än något annat.
Privatisering av Arbetsförmedling är inte vägen ut ur det problemet som somliga tycks tro, det får vara slut med allt experimenterande på statens/allmännas och de arbetslösas bekostnad. Det behövs arbetstillfällen/utbildningsplatser och det nu.
Man borde för länge sedan satt stopp för Arbetsförmedlingseländet, det som hänt nu när vi tittar i backspegeln inger inte något förtroende för den myndigheten.
Andra myndigheter har bytt namn flera gånger, så varför inte Arbetsförmedlingen! UTLYS EN NAMNTÄVLING!
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.