Sommarlov

Av , , Bli först att kommentera 3

Härligt med sommarlov! flower

Alla har nu sommarlov och ser fram emot en solig och skön sommar. Jag har också sommarlov men den spenderar jag på jobbet och tillsammans med mina vänner och familjen. Vad ska du göra på din sommarlov eller semester? Här hemma ska vi ha sommar projekt och få släktingar som kommer att hälsa på. Det blir även ett bröllop (min mosters) på sommardagen och ett bröllopsdagsfirande i juli. Min kusin och jag har fått en av den viktigaste uppgift på bröllopet, nämligen att göra bröllopstårtan. Vi får se hur det blir. Jag lägger upp några bilder senare.

Japp, det är sommarlov för andra men sommarjobb och spännande saker för min del. Jag önskar er alla EN trevlig och spännande sommar! Kram på er!

Grace <3

Bli först att kommentera

Trevlig Helg!

Av , , Bli först att kommentera 4

Hej på er!

Det var jätte länge sedan jag har skrivit något inlägg här.
Jag trodde att jag skulle inte kunna ha tid att skriva igen, men insåg att det kan vara bra att göra dt med tanke på att jag kan lätt glömma saker som händer i mitt liv.
Ja ja! Jag skriver bara några rader idag och önskar er att HA EN TREVLIG HELG!

Bli först att kommentera

Bio,hus och äpplen ;)

Av , , Bli först att kommentera 13

Hej!

Efter en lång promenad med min man så är jag nu trött, men klockan är ju bara 19.00. Vad är det? Jag sov bra inatt så det är inte för att jag behöver sömn. Hmm..beror det på vädret eller annat?

Hur som helst idag handlar min blogg om bio, hus och äpplen. Först så tar vi bion…
Folketshus Rundvik/ Rundviksgården ska köra igång bio igen, därför var vi ute och delade ut biopapperna. 🙂 Vi har gått i säkert halva Rundvik!
Nästa är hus… Det är många hus till salu i Rundvik. Jag hoppas att många flyttar hit men tror inte på det om skolan ska bort. Ja,ja vi ska inte gå in i den delen. Nu tar vi om äpplena. Alla dessa äppelträdet. Nästan alla har ett eller två äppelträd i sina trädgård. Jag stör mig inte på att det är mycket äpple jag ser i Rundvik men jag blir så sugen på att plocka dem.

Det var det. Nu tar jag paus för bloggandet och tar pluggandet istället. (:

image

Det blev lite städning igår så mitt skrivbord är nu städat. Perfekt! för nu behöver jag plugga, och ha mina anteckningar och böcker på mitt skrivbord.

Trevlig onsdagskväll på er!
// Grace

Bli först att kommentera

En väg

Av , , Bli först att kommentera 14

E

Hej!

Jag har inte bloggat på länge. Det har hänt massor men det är lite svårt att börja berätta allt nu. Det enda jag vet är att jag vill börja blogga igen! Jag har jätte mycket att dela med mig. Inte pengar men kunskaper och upplevelser har jag att dela… men vart ska jag börja? Måste jag börja eller är det bättre att sluta blogga? Jag är lite förvirrad just nu. Vad tycker du?

Bilden ovan visar en lång väg, men lite svårt att se vart det slutar och OM vi kommer att möta någon på vägen. Det är ungefär hur jag känner just nu..blogga eller sluta?  🙂

Hösttermin börjar igen, vi har flyttat till ett hus, och jag har blivit moster igen! Hur ska det här gå…mycket att göra innan allt är på plats i huset men allt går bara bra ändå.Godnatt och hej så länge!

Kram/Grace

Bli först att kommentera
Etiketter:

Klart!

Av , , Bli först att kommentera 8

Nu tar jag påsklov på riktigt!! 😀

 

 

Kramar//Grace

.

Bli först att kommentera

Påsk hälsning!

Av , , 2 kommentarer 10

Jag önskar er En god och lugn påskhelg allihopa!!!

 

 Glad Påsk!!!!!

 

Påskkramar// Grace

2 kommentarer

Pluggar

Av , , Bli först att kommentera 10

Bli först att kommentera

Mitt/Vårt bästa

Av , , Bli först att kommentera 3

Vad gör man när man gör sitt bästa?

Det är egentligen både enkel och svår fråga eftersom vi är olika men på något viss lika när vi gör vårt bästa. Man gör sitt bästa för att bli en bra individ eller person här i livet. Det finns många roller där man måste göra ens bästa för att bli accepterad, bli känd, nå sitt mål, klara vardagen osv. Föräldrar gör sitt bästa för att ge sina barn det de behöver. En ensamstående mamma gör sitt bästa för att ge sitt barn kärlek och allt som hon kan tänkas viktigt för sitt barn. Vi är sådana människor som vill göra allt för vår bästa och för att göra det så gör vi vårt bästa i allt.

Jag kanske tycks bara babblar massa saker här men fråga själv. Gör jag mitt bästa? Var inte ledsen nu, för jag vet att du som läser här gör säkert ditt bästa för att förstå det som jag menar om att göra saker på sitt bästa sätt.

Nåja, jag ska inte skriva om det som jag skriv ovan, för du kanske inte vill fortsätta läsa mer.

Jag sitter och funderar, skriver lite, läser lite och gör mitt bästa för att skriva färdigt hemtentamen som ska skickas senast om en vecka. Det är bättre att jag gör klart det nu så att jag kan göra något roligare innan nästa kurser börjar igen. Det är sex terminer kvar innan jag blir färdig F-3 lärare om vi inte räknar denna termin. Jag går andra termin på universitetet och hitintills har jag inte känt att det är för svårt eller för jobbigt. Jag gör mitt bästa helt enkelt. Mina studentkamrater är trevliga och har samma mål som jag därför känner jag mig trygg och inspirerad att lära mer inom utbildningen.

Det är mycket mer jag vill skriva och hoppas jag får tid och "courage " (mod) på att skriva mer. Tack för er tid. Och hörs vi mer sen!!!!

Ha en fin vecka!! Kramar// Grace 🙂

Bli först att kommentera

Kaffestund

Av , , Bli först att kommentera 5

Efter en lång dag på universitetet idag så känner jag mig trött och slut. Det brukar vara så här särskilt om man har haft litteraturseminariet i eftermiddagen med mina studentkamrater (nya vänner).

Nu ska jag inte skriva om allt jag har gjort idag utan rubriken eller titeln handlar ju om kaffestund. Kaffestund med min man, och min svärfar.

Kaffestund, kaffestund..det är ju fika! 🙂 Bäst att fika nu innan kaffet blir kallt!

Ikväll blir det att skriva färdigt en skrivuppgift som ska också skickas idag. Vi hörs!!

 

Kram/Grace

Bli först att kommentera
Etiketter:

Godnatt

Av , , Bli först att kommentera 5

Hej!

Det var länge sedan..

Jag har saknat att publicera nya inlägg…

Det har hänt massor och t.o.m. åren har bytt till 2013.

Vad ska vi säga då?

Jo, Börja blogga igen Grace!!! 🙂

 

Grace: Ja, jag ska försöka skriva igen.

Godnatt..

 

 

 

Bli först att kommentera