Att uppskatta varje sekund av vårt liv

Vi lever i ett fantastiskt liv och gör vad vi vill. Det bara vi som gör vårt liv problematiskt eller svårt. Om vi är nöjda på allt vad vi har så är det inga mer saker att tänka på. Jag menar t ex. om vi har en cykel, behöver vi inte en ny till. Men vi människor har olika vilja, en kanske vill bara ett simpel liv och den andra vill ha ett rikt liv.

Vi har många frågor och tankar som påverkar oss hur vi ska leva och hur vi ska utnyttja det. Vi kan inte se vårt framtid men vi kan drömma och där börjar alla möjliga saker och ting att hända. Jag kan bara säga att vi kanske kan tacka Gud som låter oss leva bra jämfört med de andra i hela världen som har det svårt.

Vi måste vara tacksam och göra de som vi tycker är bra och kan ge oss glädje.

Det kan ta lång tid att förstå vad livet är men ändå måste vi tänka på det ibland. jag vet inte varför jag skriver om livet. Jag är bara trött, antar jag.

Jag vill bara skriva om vad jag tänker eftersom jag kommer på många idéer och tankar om olika saker när jag bloggar.

Men innan jag börjar somna här, ska jag passa på berätta lite om vad har jag gjort idag och varför måste jag vara tacksam till Gud. 

 

Nu kommer det…

Jag och Björn har varit i Umeå och har gjort muntligt utredning ( många kallar det för intervju ) på migrationsverket och fick beslut samma dag. Jag är jättelycklig! Nöjd och belåten säger de äldre om jag hörde rätt. Åh, så skönt!

Jag har fått Permanent Uppehållstillstånd idag. Det känns jättebra.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.