Förra veckan var toppen!!!

Hej, jag hoppas att du hade haft en bra och toppen vecka. Idag börjar en ny vecka igen. åh jag längtar efter sommaren!

Jag skulle skriva tidigare men jag var inte riktigt pigg. Det är konstigt att nu när klockan närmar sig till ett börjar jag piggna till. Min älskling sover nu. Han har somnat i soffan men han har säkert flyttat i sovrummet.

Jag ska bara skriva lite om förra veckans händelser och sedan ska jag sova.

Jag hade gjort nationella prov på engelska,svenska och i matematik. Det var muntliga prov som jag gjorde på engelska och svenska. Matte provet var skriftligt prov både utan och med miniräknare. Jag tror att det har gått bra på svenska och engelska men i matte vet jag inte. Jag ska göra en del av provet på torsdag också.

Jag hade varit ute och gjort mycket eftersom vädret var så underbart vackert förra veckan. Jag åkte moped med Annika till Modehus(Häggströms) i Logdeå, cyklade i Rundvik och hjälpte Björn med att dela ut några papper.

Vi fick en härlig middag i Nordmaling hos min älskade moster. Hon och hennes blivande man hade lagat en jättegod middag. Åh, vad gott det var!!!!

I lördags åt vi middag hos mina svärföräldrar. Och igår cyklade jag till dem och hälsade på. Jag skrev att jag hade tråkigt men det var inte alls tråkigt. Det var ingenting att vara tråkigt för. Det var bara kanske för att min älskling var inte hemma. Han hade haft förmiddags skift.

Men den här veckan har han ledig vecka.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.