Jag träffade en söt flicka…

Vi ser kändisar på TV och filmer men vi kan knappt se dem i verkligheten. Vi läser och hör hur de lever. Vi kan knappt prata om vi oavsiktlig träffa de på gatan eller på signering och konsert.

Vi är inte van att se dem "live" helt enkelt. Inte på riktigt utan bara på filmer som Julia Roberts,Keira Knightley, Angelina Jolie,Cameron Diaz,Tom Cruiz,Tom Hanks, Bratt Pitt osv.

Ingen av de har jag träffat, men jag tycker att det inte så viktigt att träffa dem heller, de är ju bara kända personer…De är som vi, fast de tjänar mycket bättre än oss.

Nåväl, jag orkar inte skriva om kändisarna mycket. Ni vet väl vad de gör med oss och hur de påverka våra ungdomar. Jag kan bara säga att de jobbar jättebra eftersom de flesta ungdomar i hela världen är som galna att imitera och se på vad dem gör.

Vi är också kändisar men på ett annat sätt. Vi har de våra släktingar och familj och vänner även grannarna och arbetskamrater som känner, bry sig och tänker på oss.

Hur som helst, jag vill bara skriva att idag har jag träffat min sambos systerdotter som är en kändis för mig. Hon är fin, vacker och super söt.

 

Här är hon…

 

Visst är hon gullig…!

 

Godnatt..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.