Mina drömmar blir verklighet.

För ett tag sedan skrev jag om att jag längtade hem, jag skrev inte bokstavligt, men det alltid känns så.

Jag skrev om att jag ville ha ett jobb på sommar och fortsätta studera.

Alla de tre blir snart sant och jag vill att jag kan nå dit. Jag ska åka hem till Filippinerna nästa år och hälsa på mina föräldrar, syskon, släktingar och mina vänner. Jag ska besöka några fina städer och öar i mitt land. Det ska bli kul därför att min sambo ska följa med. Det är hans första resa till Filippinerna. Vi ska vara där i nästan en månad.

Jag kommer att skriva om resan och bilderna samt filmer kommer jag lägga på min blogg. Men det är bra några månader kvar innan resan, så nu väntar jag bara att dagarna ska gå snabbt så möjligt, även om vi får långa dagar på sommaren.

Det blir ljusare och ljusare nu så dagarna blir långa.

 

 Jag har fått jobb!

Det är lördag idag. Härligt! Jag är ledig och har sommarlov nu. Det känns bra eftersom jag vill jobba i sommar. Jag måste tjäna lite pengar för att spara och köpa egna saker.

Jag var inte riktigt säker om att jag får jobb i sommar men igår fick jag svar på ett jobb som jag sökte för. Allt blir nytt för mig men jag ska göra mitt bästa för att göra det jobbet som jag ska få. Jag ska göra skolning några dagar och kort utbildning/kurs. Jag ska tippa på att det ska bli kul och roligt,och jag får lära mig nya saker som nyttigt och bra.

Jag är färdigt med Grundläggande vux och på hösten ska jag börja på komvux i Umeå för att fortsätta att gå i skolan. Jag har inte fått svar ännu men jag hoppas att de har fått mina papper.

Jag kan inte komma på många andra händelser som jag skulle vilja skriva idag. Men jag hoppas att ni har läst tillräckligt nu för idag.

Jag började skriva strax före 00:00 men snart blir klockan mycket. Jag somnade i soffan därför det blev så sent. Det kanske bättre om jag går och lägger mig nu i sovrummet, och sedan sova tills solen kommer upp igen.

 

Jag önskar er ett vackert och soligt helg!

 

 

kram


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.