Vi måste fira idag!

Hej mina kära läsare och vänner.

 

Idag ska vi fira någonting stort.

Idag ska jag ägna åt mig med matlagning och städning. Jag tycker att jag har jobbat mycket den här veckan därför att jag har fått vikariera i tre dagar och jobba två dagar från mitt schema. Egentligen skulle jag bara jobba två dagar men jag fick jobba fem dagar.

Nu är jag ledig men nästa vecka blir det fullt upp igen. Jag ska jobba nästan hela veckan. Det är bra eftersom det är bara på sommar jag kan jobba.

Jag hade fått antagningsbesked  från Umeå för ungefär två veckor sedan och slutbetyget fick jag igår. Jag ska läsa i Umeå i höst.

 

Vi ska fira idag.

Min morbror är här på besök från Filippinerna och min mosters väninna är också här i Sverige. Min kusins pappa är här också. Jag har två väninnor som har också fått besök från Filippinerna därför måste vi fira.

Det blir nästan återträff för oss.

Så idag ska vi bjuda de att komma och äta middag med oss. Alla får inte plats i våra lägenhet så blir det bara min moster, morbror, mosters sambo och väninna som ska komma. En arbetskompis åt min sambo ska också komma men det inte är säkert om han kommer.

Vi får bjuda de andra sedan.

Vi måste nästan köpa ett hus så att alla kan vi bjuda hem till oss men det blir för dyrt. 🙂 


Ha en underbar sommar och semester!

 

En kommentar

  1. Pingback: det ska vi fira vk | jul2015-se.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.