Stressigt..

Hej alla glada!

Jag hoppas att ni har verkligen njutit av helgen. Och att ni har fått göra vad ni hade planerat över helgen.

Men jag har bara en fråga? Räcker det helgen? Ojojoj…om jag ska vara ärlig skulle jag svara att helgen absolut räcker inte. Kan man ändra på almanackan? Kan man ändra på den så att vi har 3 eller 4 dagar helg istället. De dagarna som vi kan lägga alla planer för hela helgen, till ex. att ha en dag för att koppla av, en för att umgås med våra kära och nära, en för att göra läxor, uppgifter, repetition och läsning, och kanske fjarde dagen…att göra ingenting! hahaha! Nu överdriver jag mig.

Varför ska vi stressa hela tiden? Jag vet att ni andra tycker samma sak som mig kanske inte precis men jag är absulot säker på att om ni som läser på heltid håller med mig. Det är inte så enkelt med allting. Kan man önska att bli liten igen, fast då man är liten önskar man alltid att bli stor.

Ju mer man strävar, desto godare att lyckas!,har jag hört. Men kanske är sant. Jag håller med iaf.

Nä..nu måste jag gå och äta lunch. Efter min lunch då ska jag ha ett prov i Samhällskunskap A. I morgon har jag också ett prov i Datorkunskap och sedan i övermorgon har jag prövning (tenta) i Engelska A.

På torsdag och fredag kan jag då andas lite. Huh!

Hej så länge!

Jag ska försöka blogga mer, för nu måste jag skärpa mig med svenskan.

//Grace

2 kommentarer

  1. Katarina

    Hejsan !

    Nu tittar jag in på din blogg. Hoppas du känner igen mig. Lycka till på proven i morgon. Jag tycker du är duktig på att skriva svenska. Kolla gärna min blogg också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.