Tankar för dagen: En tidig morgon

Godmorgon!

Tänk att få vakna så tidig som en Tupp. Så onödig att vakna så tidig som  jag gör nu. Egentligen har jag bara en lektion kl.14.20 Engelska B. Men vad gör man då? Det är bara att kliva upp och göra något bra på morgonen. Nu har jag hunnit dricka te, diskat några tallrikar mm. Nästa sak jag ska göra är att ta en dusch och repetera lite inför provet imorgon. Och sedan måste jag åka till Umeå. En buss från Rundvik, (Rundvik-Nordmaling) tur och så klart Nordmaling till Umeå. Imorgon har jag bara en lektion men  vi ska bara ha skrivning.

Ja, det är jätte enkel för mig att göra mitt eget schema. Har man bara 2 ämnen på dagtid och 3 ämnen på distans så tycker man kanske att det är så himla lätt. Visst är det så för mig också! Så himla bra att ha 3 ämnen på distans och bara träffar lärare i skolan IBLAND. Jag har så himla bra! Bra då jag inte har att göra eller inte har några inlämning som ska skickas eller ett föredrag som ska genomföras. Jättebra. Enkelt! Men NEJ, jag har det lite jobbigt ändå. Jag förbrukar ca två timmar av min tid genom att pendla till och från skolan. Jag ska ju också äta lunch, sitta i klassrummet några timmar, repetera, går till biblioteket och sedan jäkta till busstation alternativt tågstation.

Idag har jag gjort några anteckningar i mitt lilla schema. Jag har skrivit några punkter som * att repetera/läsa inför skrivningen 23/9, *träna/komma ihåg händelse i den romanen jag har läst(skrivning idag också), * lunch med tjejerna, *lektion 14.20 och * sedan försöka skriva ett manus i svenskan osv.

Det är bra att vakna tidigt ändå. Man kan tänka, planera och repetera lite. Planera och flanera. Planera för en veckas matrecept eller vad vi ska göra är enkel och lätt. Däremot att planera framtid kan vara svårt. Det är som att peka vad man vill i framtiden men man måste på något sätt köpa eller sträva efter något bra och viktigt. Det är jättemycket som står på spel. Det gäller att ta det man tycker är roligt och bra. Inte bara bra utan bäst.

Godmorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.