Mitt/Vårt bästa

Vad gör man när man gör sitt bästa?

Det är egentligen både enkel och svår fråga eftersom vi är olika men på något viss lika när vi gör vårt bästa. Man gör sitt bästa för att bli en bra individ eller person här i livet. Det finns många roller där man måste göra ens bästa för att bli accepterad, bli känd, nå sitt mål, klara vardagen osv. Föräldrar gör sitt bästa för att ge sina barn det de behöver. En ensamstående mamma gör sitt bästa för att ge sitt barn kärlek och allt som hon kan tänkas viktigt för sitt barn. Vi är sådana människor som vill göra allt för vår bästa och för att göra det så gör vi vårt bästa i allt.

Jag kanske tycks bara babblar massa saker här men fråga själv. Gör jag mitt bästa? Var inte ledsen nu, för jag vet att du som läser här gör säkert ditt bästa för att förstå det som jag menar om att göra saker på sitt bästa sätt.

Nåja, jag ska inte skriva om det som jag skriv ovan, för du kanske inte vill fortsätta läsa mer.

Jag sitter och funderar, skriver lite, läser lite och gör mitt bästa för att skriva färdigt hemtentamen som ska skickas senast om en vecka. Det är bättre att jag gör klart det nu så att jag kan göra något roligare innan nästa kurser börjar igen. Det är sex terminer kvar innan jag blir färdig F-3 lärare om vi inte räknar denna termin. Jag går andra termin på universitetet och hitintills har jag inte känt att det är för svårt eller för jobbigt. Jag gör mitt bästa helt enkelt. Mina studentkamrater är trevliga och har samma mål som jag därför känner jag mig trygg och inspirerad att lära mer inom utbildningen.

Det är mycket mer jag vill skriva och hoppas jag får tid och "courage " (mod) på att skriva mer. Tack för er tid. Och hörs vi mer sen!!!!

Ha en fin vecka!! Kramar// Grace 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.