Fortfarande under isen……

Ja, livet känns fortfarande tungt, det är inte riktigt ordning på allt ännu, men livet går vidare. Det kommer säkert att ordna sig allt, men till dess…….ligger jag lite lågt i mitt bloggande. Men, som jag och the Terminator brukar säga: I’ll be back!

För att muntra upp mig har jag tittat igenom mina blombilder och upptäcker då, till min stora överraskning att jag har ganska många dagliljor nu. Konstigt att jag inte har märkt det förrän jag ser det på bild. Är det kameran som är verkligheten?
Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Carina Nensen

    Hej! Skickar en liten höstkram.Den ska värma dig. Hoppas du vill visa oss fler bilder snart.Sköt om dig i helgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.