Torsdag morgon

Idag är det sovmorgon, jag har varit och skjutsat två av barnbarnen till deras skola och nu ska jag packa lite. Jag ska jobba i eftermiddag och sedan åker vi, två grupper från jobbet, till Munksund för att hålla ett möte imorgon.

Det lär bli ett intensivt möte. Vi förberedde oss genom ett telefonmöte igår och vi har så mycket som vi vill hinna diskutera. Vi pratade en del om att nu gäller det att hålla disciplinen för annars kommer vi inte att hinna med hela agendan. Men, jag känner oss; alla är glada i att prata och diskutera så det kommer att bli kärvt om tid….
Kram till alla kloka, nyfikna människor som inte ger tappt utan ständigt försöker göra sitt bästa av alla situationer!
PS! Vad är det som gör att bara för att jag ska vara borta ett dygn så sätter jag igång med att tvätta och plocka undan? Vad tror jag ska hända under detta dygn? – att livskamraten helt plötsligt ska upptäcka sig stå utan kläder och stå helt ställd tills jag kommer tillbaka? 

 

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Linnéa

    Ja du.
    Jag tror att det är något som finns inbyggt i oss sedan barnen var små. Jag gör likadant.

    Fixar och trixar och ser till att det finns mat hemma för gud bevars, inte kan väl maken själv ta sig till affären och handla? *Obs, detta var då ironiskt*

    Hoppas att mötet går bra!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.