Sccchhhhhh,,,,,,,,

Tyst, han sover nu. Vem då, jo min lille tomtenisse som fått komma ner från vinden och fått komma in i sitt lilla hus med alla grejor; katterna, alla julklappar och inte minst, hans egna leksaker. Se bara;

Vet ni varför han är så trött? Vi har haft en väldig diskussion och det tär på krafterna minsann. Jag brukar sätta upp en stege åt hans små tomtekompisar för att de ska kunna leka tillsammans, men det visade sig att han vill inte det. De brukar bara kittla honom när de kommer upp! För att inte tala om att katterna inte vill leka med honom då utan de leker bara med grisen….Han fick i alla fall vinna diskussionen och nu får tomtarna klättra upp till andra tomtar. Man måste ju lyssna på de små….(Är det någon mer än jag som blir lite konstig så här i juletider?) Visst ser småtomtarna glada ut ändå?

Är det för att jag inte har någon röst idag som jag "pratar" med mina små vänner, tomtarna?

 

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Anki

    Hejsan!
    Tack för titten hos mig! Vad roligt att du vill vara med i min utlottning, jag skriver upp dig direkt! Lycka till oxå *ler*
    Vilken härlig samling med tomtar, jag hoppar över tomtarna för katten har en himla förmåga att nacka dom bara, hmm…jaja man kan inte få allt!

    Kramis Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.