Helt underbar lördagmorgon ända till…

Vissa morgnar är härliga. Man får vakna till i egen takt, sitta och slöfika utan att bli störd, bara njuta av att finnas till och veta att jag BEHÖVER INTE göra något speciellt förrän det är dags att åka och koppla av till musikalen High School Musical med Kevin Borg. Det känns inte som att den bedriften kommer att kräva mycket hjärnkraft heller, utan detta blir en härlig dag.

Hänger in ett plagg i garderoben och då plötsligt händer det. Jag upptäcker att jag håller på att städa garderoben. Bara så där, inte en redig tanke  utan det bara händer.
Det gick faktiskt fort. Efter en dryg halvtimme så är jag ganska nöjd! Allt hänger i ordning, en del av det som helt mystiskt har krympt har vikits ihop och lagts undan. De plaggen får komma fram igen när de vuxit till sig….

Då ser jag ett plagg och det bara skriker inom mig; nej, denna VILL jag INTE hänga bort.

Den köpte jag på Hawaii i samband med sonens bröllop och jag vill kunna använda den igen. I fridens namn, det var ju bara 2 år sedan jag hade den. Så fin jag kände mig då, 15 dagar på Hawaii gav en fin färg och jag kände mig så fräsch. Något måste definitivt göras. Detta noterar jag nu i min mentala handlings/aktionslista:
BESLUT; denna klänning SKA användas till midsommar utan att dragkedjan i ryggen spricker. Är det kallt så tar jag en sjal över, i nödfall blir det tunna tights under! Må det bli så!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.