Frågetecken eller kanske fågeltecken

Den här bilden tog jag ïgår när jag gick i den glasade gången på Servicehuset på väg från pappa. Det är ett avtryck av en fågel som måste ha flugit rakt in i glaset. Inte nog med det, det finns två avtryck bredvid varandra. Stora fåglar verkar det ha varit.

Vad var det som hände? Var det två ungfåglar på väg hem från en festlig kväll med jakt på möss, som ivrigt pipande till varandra gjorde något slags "chicken race" och båda misslyckades? eller var det ett troget gammalt fågelpar som bestämde sig för att nu är det nog; vi bryr oss inte om att flyga över utan nu tar vi raka vägen genom….

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.