Vilka härliga tjejer!

Tänk bara, Charlotte Kalla och Anna Haag, vilken glöd! Vilka tjejer!

Tänk den tid man åkte skidor. Ibland saknar jag det så mycket, inte skidåkning på längden, men väl nerför backen. Visserligen var jag alltid sist i kön när vi åkte hela familjen. Först kom livskamraten, sedan barnen och sist kom jag. Men det var som jag sade; jag åker med elegans och jag hinner njuta av naturen!

Denna sista helg är det inga stavar som har hanterats, men väl spaden, om och om och om igen.

Här är så gott som hela trappan nerför slänten skottad, men som sagt var, ända ner till sjön tog vi oss inte. Men titta bara på de underbara spåren i bakgrunden. Där har räven raskat, lite slingrigt ser det ut och älgen har klivit med långa stolta kliv som det anstår en skogens Konung. Kan det bli bättre?

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Vilka fantastiska bilder i de senaste inläggen.
  Huset är verkligen fint, fast som du säger, lite
  oväntat med spansk stil och massor av snö. Förstår
  att du längtar tills ni kan vara där.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.