Begränsad utsikt

I morse när jag drog undan gardinen så strålade solen, den strålade på den alldeles kritvita pudersnön och allt kändes underbart! Det är märkligt vilken effekt den där gula runda saken på himlavalvet kan ha. Men utsikten från sovrumsfönstret kändes något begränsad, rummet ligger i en vinkel och uppenbarligen har snön fallit från båda taken. Men det är kanske symboliskt, så begränsat är livet just nu. Arbete – hem – sova – jag längtar efter vårvintern så att man kan börja vara ute igen!

Inte mycket utsikt att hurra för!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. margaretha friis

    Vilken härlig villa!!! Tänk att ha atelje där!!!!:)
    Som du säger,,,,visst ser allt annorlunda ut i den starka vårsolen???
    Nu är våren på G!!!
    Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.