Farmor

Denna vecka har jag lyckan att få ansvara för att hämta lilla L från dagis, eller förskolan som det heter nu. Att få vara ensam ett par timmar varje dag med denna underbara lilla fröken är ett privilegium. Men en sak är säker; man är inte så ung som man inbillar sig längre!

Hon har en egen, mycket bestämd vilja och den går ut på att farmor ska vara delaktig i lekarna. "Kryp" säger hon och då kryper farmor, "hoppa" säger hon och så hoppar vi tillsammans. Mycket bra som alternativ till spinning, afrikansk dans eller kanske bara vanlig hederlig gympa. Svettig blir man, öm om knäna blir man, trött i huvudet blir man.

Ska man summera intrycken så blir det:
trött men lycklig!

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Dom hade gjort en dokumentär om barn och deras kondition. En elitidrottare skulle följa med i alla rörelser som en 4-5 åring gjorde under dagen, om jag inte minns fel så pallade han inte längre ett par timmar. Inte konstigt om man då blir trött och svettig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.