Nöjd….

Saligt leende är jag, jag är hemma, hemma där jag vill vara, alltså i SpanskaVillan. Helgen har varit lugn, vi har haft glädjen att ha R, L och lilla L här. I går var vi och tittade på majbrasan. Kallt var det och elden hade inte tagit sig speciellt mycket men det var roligt att få vara med lilla L:s första majbrasa!

Spiraltrappan är i det närmaste helt målad, ni kan inte ana så mycket vinklar och vrår det är i en spiraltrappa! Det som fattas nu är att måla räcket silverblankt och lägga ny  beklädnad på själva trappstegen. Sedan ska jag lägga ut en före- och efter bild. En rolig grej är att när jag satt och tittade på ett engelskt program där de hjälper människor att hitta lämpliga hus ute på landet så visade de ett hus i en kuststad. Huset innehöll mycket marina drag, däribland en spiraltrappa som var exakt likadan som vår och som programledaren berättade kom från en båt. Att trappan kommer från en båt har vi väl redan gissat, men det var kul att få det bekräftat.

Köket känns mysigare och mysigare. Nu när golvet är målat så har vi satt in ett litet bord "frukosthörnan" så det tar sig ett steg i taget. Ny lampa måste vi ha över bordet men det får vi ta när vi hittar någon.

Lite suddig bild kanske

Mitt för tröskeln på mitt gråmålade köksgolv…

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Carina Nensén

    Ville bara önska dig en trevlig helg! Jätte fina bilder och jättefint renoverat! Jag är imponerad. Jag hinner sällan skriva nuförtiden men jag följer dina byggprojekt med glädje 🙂 Vad snyggt det blev i köket!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.