Utan vatten…

Vattenledningen har sprungit läck! Inte i SpanskaVillan, men väl hemma. Det hände förra veckan och jag är nog lite lur på sambandet mellan alla sprängningar för den nya skolan och det avbrott som blev någonstans på en vattenledning förra onsdagen. När felet var åtgärdat och vattnet släpptes på igen, så var vi utan vatten. Jag ser ett samband med dessa händelser och vår, just nu, vattenlösa tillvaro.

I morgon kommer grävaren så då kan man säga farväl till den i vanliga fall ganska fina framsidan med sina rabatter. Nåja, sådant händer och nu har det hänt oss.

Nu har jag varit ute och skyfflat bort sten och dragit bort markduken så att grävaren ska komma åt jorden direkt. Känns inte så kul. Nej, då drömmer jag mig hellre tillbaka till vår flotte, Flotta Marina, och hur härligt vi brukar ha där.

Syns det hur härligt man kan ha?
 

Gavelväggen under målning, fönstret provmålat i fyra kulörer Väggen färdigmålad samt fönstret är nu grönt

Det är på denna vägg som jag ska gjuta två blomlådor med en bänk emellan och där jag ska sätta upp lejonhuvudet. Huvudet ligger nu väl förpackat och väntar på att få komma upp på väggen. Jag LÄNGTAR!

Jag har skrivit en del om olika slags djur som vi har runt i våra omgivningar, kan inte låta bli att lägga ut en bild på stuggrannens groda! Den du!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Birgitta Johansson (2010-07-16 22:57)
    Perfekt eller så är man så velig att man inte kan bestämma sig?! Känns som en lättnad nu när det är grönt som gäller 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.